5053873217 [email protected]

Survivor 2013’te agresif tavırlarıyla dikkat çeken Duygu Çetinkaya, Survivor’ın eski şampiyonu Merve Oflaz’a meydan okudu.

Survivor yarışmasında hemen hemen herkesle kavga eden Duygu Çetinkaya şimdi de Twitter’da Merve Oflaz’a meydan okudu.

Survivor’un yayınlandığı sırada Merve Oflaz’ın kendisi hakkında yaptığı yorumlara sinirlenen Çetinkaya Twitter’daki hesabından Oflaz’a şunları yazdı: “Merve denilen arkadaşı ile hiç karşılaşmadım,kendisini tanımıyorum!Ama gördüğüm ve okuduğum kadarıla o beni ii tanıyor ve çok takip edip Çok kafaya takmış eee normal “Meyve veren ağaç taşlanır”.Kendisini twitter meydanlarında değil,Parkurda görmek isterim…Saygılar ”

Survivor’dan sonra oyunculuk alanınd kendini geliştiren Merve Oflaz, Duygu Çetinkaya’nın bu tepkisi karşısında sakin bir tavır sergiledi. Twitter’daki hesabından Çetinyakaya’ya cevap veren Merve Oflaz şunları yazdı: “duygucum seni herkes taniyor.. Bende bir survivor izleyicisu olarak yorumlarimi seviyeli bir sekilde yaptim ac oku.

tabiki seni takip ettik en ck izlenen yarisma… Ben survivori kazanan biri olarak hersene herkesle ilgili yorumlar yaptim bu fanlarin ortaligi kizistirmasi ve kotu konusmalari cok manasiz..o yuzden bazi anlamsiz soylemlerle gaza gelmen hos olmaz o yuzden kackez heryerde herkesi elestirdimde tebrikde ettim senide