5053873217 [email protected]

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal’ın sözleşmesindeki ilginç bir ayrıntı tecrübeli hocanın ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu… Aykut Kocaman’ın görevini bırakmasından sonra özellikle başkan Aziz Yıldırım’ın net tavrını, “Oyum Yanal’dan yana” sözleriyle ortaya koymasından sonra yoğun bir görüşme trafiği yaşanmıştı. Sarı-Lacivertli yöneticiler tecrübeli hoca ile yaptıkları ön görüşme sonrasında prensipte anlaşma sağlarken ardından uzun ve gergin bir bekleyiş yaşandı. Bu süre zarfında da Yanal ile yapılan görüşmelerde kaç yıllık sözleşme yapılacağı ve şartlarının neler olduğu konuşuldu. Ancak araya UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği cezalar girince görüşmeler tıkandı ve gergin bir bekleyiş başladı.

Sonunda önceki gün Ersun Yanal’ın bekleyişi mutlu sonla noktalandı ve imzalar atıldı. Yapılan son görüşmede ise yönetimin 1+2 yıllık sözleşme teklifine ise tecrübeli hocanın iddialı bir mesaj vererek, “Sizin için sıkıntı olmasın. Önünüzü rahat görmenizi istiyorum. Bunun için de sözleşmeyi 1 yıllık yapalım. Ya şampiyon yaparım ya da giderim. Sezon sonunda oturur tekrar konuşuruz” dediği öğrenildi. Bu iddialı sözlerin başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler tarafından da olumlu karşılandığı ve imzaların atıldığı ortaya çıktı.

SAMANDIRA’DA YILDIRIM YANAL BULUŞMASI

F.Bahçe ile sözleşme imzalayan Ersun Yanal hiç vakit geçirmeden kolları sıvadı… Sarı-Lacivertliler’in yeni teknik direktörü önceki gün tesisleri gezdikten sonra dün de ilk olarak Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde başkan Aziz Yıldırım ile bir araya geldi. Bu görüşmede Yıldırım’ın tesisler hakkında bilgi verdiği ve Yanal’dan istediği ekstra bir şeylerin olup olmadığını sorduğu öğrenildi. Yanal’ın ardından idari menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte Sarı-Lacivertli takımın sezon açılışı ve Topuk Yaylası kampından sonraki hazırlık programını belirlemeye çalıştığı belirtildi.