5053873217 [email protected]

Renaulut’nun en sevimli elektriklisi Twizy aileye yeni bir bir birey daha kattı. Twizy Cargo; Arka koltukların yerine gelen 180 lt. / 75 kg kapasiteli bir bagaj. Kilitli kapı kullanarak arkadan yükleme imkanı. Twizy Cargo 45 versiyonu 8,080? (KDV dahil), Twizy Cargo ise 8,780?’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Avrupa’nın en çok satan elektrik motorlu aracı olan Twizy her zamanki gibi yine bütün bakışları üzerinde topluyor. Aracın sahip olduğu özellikler hafif ticari araç kullanıcıları tarafından çok benimsendi; Twizy müşterilerinin %60’ı şirketler. Kullanımı çok rahat ve kolay olan Twizy, sıfır bakım maliyetiyle ticari araç kullanıcıları için en ideal ortak.

Yepyeni bir Twizy?

Twizy Cargo, Renault Tech tarafından Renault Sport Technologies ile ortaklaşa çalışma sonucu ortaya çıkan Twizy Cargo %100 pratik bir araç. Araç, 90° açılabilen arka kapısı ile erişilen 180 lt. (75 kg) kapasiteli su geçirmez bagaj gibi müthiş bir avantaj sunuyor. Twizy’nin Cargo versiyonu, arka yolcu koltuğunu kaldırarak elde edildi. Bu versiyonda da ön koltuk hareket edebiliyor ve ön kapıda, kontak anahtarı ile çalışan bir kilitleme sistemi mevcut.

Benzersiz şehir otomobili olan Twizy, hafif ticari modele dönüşen versiyonu Twizy Cargo ile kurye, kargo firmalarını hedefliyor. Twizy Cargo da kişiselleştirilme özelliğine sahip.

Bu kompakt araç, güvenlik açısından da alışılagelmiş bir otomobilin tüm özelliklerini taşıyor: koruyucu bir kabin, 4 noktalı emniyet kemeri ve hava yastığı.

Marifetli bagaj

Twizy Cargo, Renault tarafından dönüştürülen bir araç olduğu için müşteriler KDV’yi satın alma fiyatından düşebilir ve pilini kiralayabilir (aylık 50’dan ? başlayan fiyatlarla. Bu, şirketler için çok avantajlı bir fırsat. Müşteriler aynı zamanda diğer Twizy versiyonları ile aynı garanti şartlarından yararlanabiliyor (otomobil için iki yıl sınırsız kilometre; güç aktarma organları için üç yıl).

Akıllı Twizy Cargo her yere park edebilme özelliğinin yanı sıra temiz, kolay ve ekonomik teslimatlar için gereken her özelliğe sahip.