5053873217 [email protected]

Schalke 04 Genel Menajeri Horst Heldt, “Farfan’la ilgilenen takımlar var. Bunların arasında Galatasaray’da bulunuyor. Görüşmeler devam ediyor” dedi.

“İtalyan ve İspanyol takımları da Farfan’la ilgileniyor mu/” sorusuna Heldt gülerek yanıt verirken, “İlgilenen takımlar var. Galatasaray’la görüşmemizi yaptık. Ama şu anda hiçbir şey belli değil. Farfan kalır mı gider mi bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi’ne play-offtan başlayacak olan Alman takımı için Farfan’ın önemli futbolcu olduğuna vurgu yapan Heldt, “Takımımızın önemli parçası; bizimle devam etmesini isteriz. Fakat, önümüzdeki bir kaç haftalık süreç tekliflerin değerlendirilmesi için belirleyici olacak” dedi.

Almanlar Schalke’nin en yüksek fiyata Perulu golcü oyuncuyu satmak istediğini belirtiyorlar. 2016 yılına kadar Schalke’yle sözleşmesi bulunan Perulu oyuncu için Alman kulübü 9 milyon euro sözleşme fesih bedeli istiyor.

Fatih Terim’in listesinde üst sıralara koyduğundan bahsedilen Farfan için önceki hafta, sarı kırmızılı yetkililer, Schalke’yle bir görüşme yaptı. Galatasaray’ın Farfan için 7 milyon euro önerdiği öğrenildi. 28 yaşındaki oyuncu, Almanya’da yıllık 3.2 milyon euro brüt para kazanıyor.