5053873217 [email protected]

Fenerbahçe, Ersun Yanal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli ekip, Yanal ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi. Ersun Yanal’a 1.5 milyon dolar ödenecek.

KAP’a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü konusunda Ersun Yanal ile 1 yıllık (2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme çerçevesinde ödenecek sezounluk ücret 1 milyon 500 bin dolardır.”

 

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, sarı-lacivertli kulüp ile imzaladığı sözleşmenin ardından ilk açıklamasını yaptı. Fenerbahçe’de görev yapmanın kendisi için onur verici olduğunu ifade eden Yanal, zor günlerde kulübün yanında olan taraftara yine destek çağrısında bulundu. Yanal, Fenerbahçe Futbol A.Ş Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere teşekkür etti. İşte o açıklama:

“Bugün itibariyle Fenerbahçe Spor Kulübü’nün teknik direktörlüğü için resmi adımı atmış bulunmaktayım. Sayın Başkanımızın ve Sayın Yönetim Kurulu’nun, ülkemizin bu büyük değerini, tarafıma emanet etmesi mesleki hayatım adına onur verici… Bu adımın, camiamıza ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.

Taraftarlarımız, çok zor günlerde yüksek dayanışmanın ve yürekliliğin destanını yazdı; önümüzdeki süreçte de onların desteği, kuşkusuz, en büyük gücümüz olmaya devam edecektir. 2013-2014 sezonunda oynayacağımız futbol, taraftarımıza keyif ve gurur verecek; sarı lacivert renklere taraftar olmayanların da alkışlayacağı güzellikte olacaktır.

Futbol kamuoyunun özellikle bilmesini istiyorum ki, Fenerbahçe için koşullar zor olsa da hep birlikte aşamayacağımız hiçbir şey yoktur. Şampiyonluk yolunda, yolumuz açık olsun.Görüşmelerimiz sırasında gösterilen destek ve anlayışa, Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’a, yöneticilerimize, taraftarlarımıza teşekkür ederim.”