5053873217 [email protected]

Tuba Ünsal yaratıcı direktörlüğünü yaptığı Moda Onlar’dan Sorulur ekibiyle, Morhipo için 2013 yazının en trendy parçalarını giyerek Mikanos’ta objektif karşısına geçti. Semih Kanmaz’ın çektiği kareler için Ünsal, “Bu ekiple çıkan karelerde her zaman farklı bir Tuba’yı keşfediyorum” dedi.

Tuba Ünsal, Hakan Öztürk, Shelly Lashley, Semih Kanmaz ve Aslıhan Erguvan’dan oluşan ekibin, en sevilen markaların yaz koleksiyonlarından seçtiği birbirinden güzel kıyafet ve aksesuarlar morhipo.com’da satışa sunuluyor.

Hem ekranların hem de sosyal medyanın sevilen yüzlerinden, oyuncu ve yazar Tuba Ünsal, moda dünyasında söz sahibi isimlerden oluşan ekibiyle birlikte yazın en gözde parçalarını seçti ve Mikanos’a giderek özel bir çekim gerçekleştirdi. Çekimde, Mikanos’un doğal güzelliğinin bir parçası olan kaktüsler ve yine ada ile özdeşleşen beyaz taş evler fon olarak kullanıldı.

Sevilen markaların yazın enerjisini yansıtan renkli ve birbirinden şık ürünleriyle kameralara poz veren Tuba Ünsal, tarzını yansıtan kombinler ve sıra dışı pozlar ile keyifli bir çalışmaya imza attıklarını belirterek; “Bu ekiple çıkan karelerde her zaman farklı bir Tuba’yı keşfediyorum” diye konuştu.