5053873217 [email protected]

 

Türkiye dışında Awesome John ve John Gundez olarak da bilinen Asım Can Gündüz, çekimlerine başlandığı Mc Dandik sinema filminde; 30 yıldır ormanda yaşayan, delilik ve dervişlik arasında kalan “MC Sallama” karakteriyle seyirciyi çok şaşırtacak…

Yapımcılığını Ragga Oktay ve Hakan Yıldız’ın (Paprika Prodüksiyon), yönetmenliğini sanatçının kendisi ve Cem Yaz’ın üstlendiği MC DANDİK” in öykü ve senaryosu da Ragga Oktay’ın kendisine ait. Kubilay Tuncer ve Cem Yaz’ın katkılarıyla senaryonun şekillendiği filmin çekimlerinde MC Sallama karakterine Asım Can Gündüz can veriyor.

Ünlü Müzisyen Asım Can Gündüz “ Filmde müziğe küsmüş ve 30 yıldır ormanda yaşayan “MC Sallama” karakterini oynuyorum. Çok ortak noktamız var, bende kendimi biraz çektim ve 12 yıldır Marmaris’de sakin bir hayat yaşıyorum. Çok eğlenceli bir film ve çok eğlenceli bir karakteri canlandırıyorum bu yüzden çok mutluyum. Oktay, bu film için uzun zamandır çalışıyordu şimdi emeklerinin meyvesini alma zamanı geldi. Oktay için, bu film için İstanbul’dayım” dedi.