5053873217 [email protected]

Dün gece final bölümüyle ekrana gelen Kurtlar Vadisi, sezona Polat’ın gözlerinin kapandığı sahneyle nokta koydu. Polat Alemdar dizi tarihi boyunca pek çok kez ölümün eşiğinden dönmüştü. 

Polat Alemdar, Faruk Beyi kurtarmaya gittiğinde Poyraz’ın oyunuyla karşılaştı. Poyraz, Aras’ı öldüren Polat Alemdar’a çok öfkelidir. Onun gözleri önünde Faruk Beyi öldürür. Daha sonra çatışma sırasında Polat, Poyraz’ı tam sıkıştırmıştır ki, Cahit vurulur.

Cahit’i vuran Poyraz oradan kaçmayı başarır. Polat, Abdulhey ve KGT üyeleri ile hastanede Cahit’in ölüm haberini alırlar.

Artık ‘Heyet’te işler değişir. Polat, ‘Heyet’ ile yaptığı toplantıda Heyeti temizleme kararı alır ve herkes tek tek infaz edilir. Yeni heyet üyeleri ise Soy Ağacı kitabından seçilecektir. Polat bu kitabın peşine düşer. Poyraz’da aynı şekilde kitabın peşindedir. Margaret ve Tapınakçıların lideri Polat ile bir görüşme yapmak ister. Tapınakçı lideri Polat’a çok büyük vaatler sunar fakat Alemdar bunları kabul etmez.

Poyraz havadan Polat Alemdar’ı bir yerde sıkıştırır. Poyraz’ın bulunduğu helikopteri vuran Polat, onu zor durumda bırakır ve yere inmesini sağlar. Ve nihayet Polat’ın beklediği an gelir. Polat, Poyraz’ı öldürür. Bütün işlerini tamamladıktan sonra Polat’ın son arzusu Akif’in onu infaz etmesidir.

Sezon finalinin son sahnesinde Akif, Polat’ı iple boğuyor. Yere düşen Polat’ın gözü git gide kararıyor ve bölüm sona eriyor.