5053873217 [email protected]

HTC Samsung ile rekabet edebilmek için zaman zaman strateji klonlama denilebilecek ölçüde benzer şekilde hareket ediyor. Samsun’un mini serisine bir alternatif de HTC’den geldi.

Haziran ayı içerisinde tanıtılması beklenen telefonun görselleri internete sızdı. Daha önce sızdırılan render görüntüleriyle birebir örtüşen One Mini, başarılı teknik özelliklere sahip.

HTC One Mini adında olacak olan model, One’ın küçüğü olacak. M4 kod adlı One Mini, teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Qualcomm’un yeni nesil çift çekirdekli işlemcisi ve 2 GB RAM ile donatılacak olan telefon, Super LCD2 teknolojisine sahip 4.3 inç büyüküğünde ve 720p çözünürlüğünde HD ekran ile gelecek. HTC 8X gibi iddialı modellerde kullanılan 342ppi keskinliğindeki ekran, hala günümüzün en iddialı görüntü kalitesine sahip ekranlarından biri.
Ağustos ayında ya da Haziran ayının sonlarına doğru tanıtılması beklenen One Mini, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 1700 mAh batarya, 4 Megapiksel çözünürlüğünde Ultrapiksel kamera, Android 4.2 Jelly Bean ve Sense 5.0 yazılımıyla pazara giriş yapacak.
Avrupa’da 400 Euro seviyesinde satışa sunulması beklenen cihazın sızdırılan fotoğraflarını görmek için sayfa değiştiriniz.