5053873217 [email protected]

Yapımını İrfan Tözüm’ün, yönetmenliğini Orçun Benli’nin üstlendiği, “GULYABANİ” isimli fantastik komedi sinema filminin çekimleri başladı..

 

Başrollerini Deniz Uğur, Melike Öcalan, Ceyda Ateş, Didem Balçın, Kenan Ece, Mustafa Üstündağ, Şebnem Sönmez, Hasan Küçükçetin, Sarp Bozkurt, Orhan Eşkın’ın paylaştığı ve Türk Sineması’nın efsane oyuncusu CÜNEYT ARKIN’ın ise sıra dışı bir rol ile yer alacağı “GULYABANİ” filminin Ekim 2013’te vizyona girmesi planlanıyor.

 

İstanbul’un değişik mekanlarında çekimlerinin gerçekleşeceği ve 1 ayda tamamlanması planlanan filmin kısaca hikayesi şöyledir:

 

 

Yapımcı Şahin Bey’in isteğiyle fantastik bir film projesinin senaryosunu yazmak üzere ormandaki av evine giden dört kadın (Güneş, Duygu, Aslı ve Yasemin) atmosferi soluyup mekanı keşfetmeye çalışırken peş peşe beklenmedik olaylarla karşılaşır. Ormanda karşılarına çıkan falcı kadın, onlara yöredeki Gulyabani efsanesini anlatır ve oralarda dolaştıkları için Gulyabani’yi uyandıracakları, başlarının belaya gireceği kehanetinde bulunur. Bu sırada, çekilecek olan fantastik filmin yönetmeni Murat da yanlarına gelmek üzere yola çıkmıştır ama başına gelen tuhaf, açıklanamayan aksilikler ormandaki av evine ulaşmasına engel olmaktadır. Aynı anda, köyde yaşayan avcıların tacizinden bunalan kahramanlarımızın sabrı taşar ve hadlerini bildirmeye karar verirler. O gece, falcı kadın haklı çıkacak ve kahramanlarımız, istediği herkesin görünümüne bürünebilen, insanları kafalarının içinde besledikleri kendi korkularını kullanarak birer birer avlayan Gulyabani’nin gerçek olduğunu ve ormana gelmekle onu yıllar süren derin uykusundan uyandırmış olduklarını korkunç bir biçimde anlayacaklardır.