5053873217 [email protected]

Minik Kalplerle El Elele Derneği’nin, Shangri-La Otel’de 29 Mayıs’ta düzenlenen ‘‘4. Mika-Der Geleneksel Balosu’’nda Süperstar Ajda Pekkan ve Enbe Orkestrası sahne aldı. Ana sponsorluğunu Toya Yapı’nın üstlendiği balodan elde edilen 1 milyon 500 TL’lik gelirle Bartın’da devam etmekte olan Mika-Der Sevgi Evleri’nin 2. Etap inşaatına başlanacak.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı çocuk yuvaları, yetiştirme yurtları, çocuk ve sevgi evlerinde yaşamak zorunda olan 0-18 yaş arası çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla kurulan Mika-Der’in (Minik Kalplerle Elele Derneği), 29 Mayıs’ta Shangri-La Otel’de düzenlenen ‘‘4. Mika-Der Geleneksel Balosu’’nda bu yıl Süperstar Ajda Pekkan ve Enbe Orkestrası sahne aldı. 1 milyon 500 TL’lik rekor bağışın toplandığı balonun ana sponsorluğunu Toya Yapı’nın üstlendi. Geceye, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdulkadir Kaya’nın yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatından bir çok ünlü isim katıldı.

Sunuculuğunu Jülide Ateş İskeçeli’nin yaptığı gece, ENBE Orkestrası’nın performansı ile başladı. Mika-Der’in 5 yıldır gerçekleştirdiği çalışmaların özetini içeren filmin izlenmesinin ardından Dernek Başkanı Nesrin Ercan ve Başkan Yardımcıları Arzu Sabancı ve Arzu Çebi birer teşekkür konuşması yaptı. Yönetmen Çağan Irmak’ın çektiği ve birçok ünlü sanatçının rol aldığı kamu spotu ilk kez davetlilerle baloda paylaşıldı.

 

Ünlü müzayede üstadı Raffi Portakal’ın yönetiminde gerçekleşen müzayede de Mersin, Manisa, Afyon ve Çanakkale illeri genel ihtiyaçları için bağış alırken; hayırseverler Kayseri, Edirne, Kocaeli ve Tekirdağ-Çorlu’da birer İstanbul’da ise 3’er çocuk evinin açılması; Bartın’da ise inşaatı devam etmekte olan sevgi evlerinin tamamlanması için bağışta bulundular. Süperstar Ajda Pekkan da muhteşem performansı ile geceye damgasını vurdu. Davetliler geç saatlere kadar Süperstar’ın şarkılarıyla eğlendi. Gecenin finalinde ise Mika-Der şarkısının söz ve bestecisi Sinan Akçil’in de katılımıyla, Süperstar Ajda Pekkan ve dernek üyeleri hepbirlikte sahnede Mika-Der şarkısını seslendirdi.

 

İletişim danışmanlığını Manifesto’nun üstlendiği Mika-Der’in, 4. Geleneksel Balosu’nun fotoğraflarını ünlü fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül çekti. Zeynel Abidin Ağgül’ün çektiği fotoğraflardan oluşturulacak olan özel albüm ise Polisan Boya’nın sponsorluğunda hazırlanarak balonun ardından davetlilerle paylaşılacak.