5053873217 [email protected]

Vogue Türkiye’ye verdiği röportajda araba merakını ve arabalara olan tutkusunu anlatan Muhteşem Yüzyıl’ın Malkoçoğlu’su Burak Özçivit araba yerine motor tercih etmesinin nedenini de açıkladı.

“Araba merakım da kalmadı; böyle bir şey olamaz. Benim kadar araba seven var mıdır acaba? Yani ben çok hastaydım arabalara ama bıktım” diye konuştu.

Arabalardan bıkmasının sebebinin İstanbul trafiği olduğunu açıklayan Burak Özçivit, “Altındaki o araba olsa ne olur ki? Günümün beş saati yolda geçiyor. O trafiği hep çektiğim için, şu anda arabaya binmek istemiyorum resmen. Arabayı seviyorum da durduğu yerde seviyorum. Bakayım, tamam yani, binip nereye gideceksin? Gidemiyorsun. Motor kullanıyorum bu aralar” dedi.

Trafik yüzünden araç kullanmaktan o derece sıkılmış ki  beş yıl önce aldığı ve çok sevdiği 1974 model Chevrolet Camaro SS otomobilini satılığa çıkardı. Özçivit, bütün parçalarını Amerika`dan getirip yaklaşık 100 bin dolar harcayarak en iyi şekilde toplattığı klasik otomobili için internete ilan verdi. Yakışıklı oyuncu 450 beygir gücündeki motoruyla dikkat çeken otomobili için 91 bin dolar istiyor.