5053873217 [email protected]

KARADENİZ Eğitim, Kültür ve Çevre Koruma Vakfı tarafından düzenlenen KarVak Yılın En İyileri ödül töreninde 20 Dakika dizisiyle Yılın En iyi Kadın Oyuncusu ve Yılın En İyi Dizisi dalında iki ödül birden alan Tuba Büyüküstün’ün sözleri damga vurdu.

Tükenmişlik Sendromu’na yakalandığı için her şeyi bırakıp Almanya’ya ailesinin yanına giden Meryem Uzerli’yi anladığını söyleyen Tuba Büyüküstün şöyle konuştu: “Ben de çok yoruldum. Tatile rahatlamaya ihtiyacım var. Meryem’in durumu zaman zaman tüm oyuncuların başına geliyor. Her şeyi bırakıp gitme duygusunu ben de tabii ki yaşadım…”
‘Yılın En iyi Kadın Oyuncusu’ seçilen Tuba Büyüksütün geceye, ‘Yılın En İyi Dizisi’ seçilen ’20 Dakika’daki rol arkadaşlarıyla birlikte katıldı. Bu sezon final yapacak dizi biter bitmez tatile çıkacağını açıklayan Büyüküstün, “Tatile, rahatlamaya ihtiyacım var. Ondan sonra gelen projeleri değerlendireceğim” diye konuştu. ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin Hürrem Sultan’ı Meryem Üzerli’nin yaşadığı tükenmişlik sendromunun zaman zaman bütün oyuncuların başına geldiğini söyleyen Büyüküstün, “Herkesin böyle olduğunu düşünüyorum. Her şeyi bırakıp gitme duygusunu tabii ki ben de yaşadım” diye konuştu. Güzel oyuncu, eşi Onur Saylak’la ayrılacakları yönündeki haberler hakkındaysa konuşmak istemedi.
‘KarVak Yılın En İyileri’ ödül törenine ekonomiden sanata, bilimden kültüre pek çok ünlü sima katıldı.