5053873217 [email protected]

Berlin’de tedavi gördüğü iddiasıyla Türkiye’yi terk eden Meryem Uzerli krizi devam ediyor. Dizinin 101. bölümünden sonra Hürrem Sultan’ın yaşlandırılacağı konuşuluyor

Meryem Uzerli’nin daha önce çekilmiş görüntülerinin kullanıldığı Muhteşem Yüzyıl’ın 100. bölümü yarın akşam yayınlanacak. 101. bölümde de Hürrem Sultan’ın olacağı söylenenler arasında. Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu Hürrem Sultan’ın olmayışını yapım şirketinin nasıl formülle karşılayacağını yazdı. Tim’s Production’ın iki formülünden bahsede Semercioğlu yazısında şunları dedi: “Meryem diziye dönmemeye kararlı, aldığım bilgilere göre yapımcı da köprüleri atmış durumda. Ama kanal da devreye girer bölüm başı ücretini artırın derse bir tek o durumda kriz çözülür”

“Hürrem iki bölüm sonra yaşlandırılacak ve şimdi ismini vermeyeyim, (adı –e ile bitiyor) daha orta yaşlı bir oyuncuya verilecek Hürrem rolü. Dizi planlandığı gibi 2014 Haziran’ında bitecek”

Cengiz Semercioğlu’nun bahsettiği orta yaşlı oyuncunun büyük bir ihtimalle Müjde Ar olacağı söyleniyor. Kuzey Güney dizisi bu sezon sona erecek olan Hale Soygazi de ihtimaller arasında.