5053873217 [email protected]

Türkiye’nin en güzel kızının seçileceği Elidor Miss Turkey için geri sayım devam ederken 20 güzelin capcanlı, kıpır kıpır, cıvıl cıvıl bir tanıtım filmi Star ekranında dönmeye başladı. 

Elidor Miss Turkey 2013 tanıtım filmi Manajans-JWT kreatif ekibi tarafından hayata geçirilirken, yapımını Depofilm üstlendi ve yönetmenliğini ise Serdar Dönmez gerçekleştirdi.

Eğitimini Royal Academy of Arts ‘da tamamlamış olan Belçika asıllı yönetmen Serdar Dönmez aynı zamanda Cannes Young Director ödülüne sahip. Filmin görüntü yönetmenliği ise Belçika doğumlu Thomas Buelens’e ait.

Çekimlerinin 2 gün sürdüğü filmin konsept hazırlığı günler öncesinden başlatıldı. 3 ayrı stüdyoda çekim ve hazırlıkları gerçekleşen filmin sanat yönetimi ve ışık tasarım çalışları çekimden günler önce hazırlanmaya başlandı. Stüdyolarda birbirinden apayrı ışık ve dekor tasarımlarıyla hem gece hem gündüz set-up’ları yaratıldı.

Sette yarışmacılar için kalabalık makyöz ve kuaför ekibi görev aldı. Styling ve diğer hazırlıkların titizlikle gerçekleştiği filmde yarışmacılar hazırlanan set-up’larda bir koreograf eşliğinde dans ettiler. Bütün gün bir dj müzik seçkisiyle onlara eşlik etti ve çok keyifli bir çekim geçirdiler. Rengarenk mayolar ise Zeki Triko’nun 2013 koleksiyonundan..

Elidor Miss Turkey, 31 Mayıs Cuma akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ve Star’dan canlı yayınlanacak.