5053873217 [email protected]

Survivor macerası bittikten sonra İstanbul’a dönen Fatmagül Fakı, elendikten sonra İstanbul’daki yaşantısına geri döndü. Fakat bu kez Fatmagül’ün bambaşka hayalleri var

Aydın Üniversitesi’nde Garfik Tasarım okuyan Fatmagül, okulu bitirdikten sonra mesleğini yapmayı tercih etmemiş ve Türk Hava Yolları’nda hostes olarak çalışmaya başlamıştı. Tuncay Şanlı’yla olan ilişkisiyle gündeme gelen Fatmagül, sunuculuk yapmak için de hosteslik mesleğinden istifa etmişti.

Adadan döndükten sonra hayallerini gerçekleştirmek için kolları sıvayan güzel yarışmacı öncelikle sunuculuk eğitimi almak istiyor. Fatmagül Fakı, “Sunuculuk ve spikerlik çocukluk hayalimdi. Bir karar vermem gerekiyordu; ya kabin memureliğine devam edecektim ya da yine risk alıp çocukluk hayalimi gerçekleştirecektim. Risk alıp bıraktım işi. Hayatımda olmaz, yapamam dediğim her şeyi yaptım. Şimdi de sunuculuk, spikerlik eğitimimi tamamlayacağım” diyor.

Survivor’ı kendisine basamak olarak görmediğini de söylüyor ve ekliyor; “Gül Fakı tanınsın diye orada değildim. Kaşım, gözüm güzel diye de oraya gitmedim. Güzelliği ön planda tutsaydım, elimde cımbızla, aynayla dolaşırdım”