5053873217 [email protected]

Erkek giyimde kalite ve ustalığın imzasını taşıyan Abdullah Kiğılı, İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonuyla marjinal ve modern tasarımlar sunuyor. Renk ve desen çeşitliliğiyle fark yaratan zenginlikteki bu koleksiyon, Abdullah Kiğılı erkeğini baştan yaratıyor.

Koleksiyonunun bu sezonki temasını ‘özgürlük’ olarak yorumlayan Abdullah Kiğılı, fonksiyonellik ve şıklığın bir araya getirildiği birbirinden farklı kombinler ile bu sezon kendinden söz ettiriyor. Abdullah Kiğılı erkeği 2013 İlkbahar / Yazında belirli renkler ve kalıplar içinde sıkışıp kalmıyor. Bu yıl canlı renklerin kullanıldığı erkek modasında takım elbiseler renk değiştiriyor. 25 farklı desen ve 12 farklı renk seçeneğiyle Abdullah Kiğılı erkeğine özel olarak hazırlanan takım elbiseler, mavinin tonları ile koleksiyonun en can alıcı detayları arasında yerini alıyor.

Erkeklerin ihtiyaç duyduğu konforu tasarımla buluşturan Abdullah Kiğılı, detaylardaki işçiliğin daha da göze çarptığı oldukça zengin bir ceket koleksiyonu sunuyor. Yüzde yüz keten ve bambu kumaşlarıyla üretilen ceketler 45 farklı desen ve 20 farklı renk seçeneği ile bu yazın vazgeçilmezleri arasına giriyor.