5053873217 [email protected]

Çizgi roman karakteri Otisabi dizi kahramanı oldu. 13 bölümden oluşan dizisinin çekimleri sona erdi. Yılmaz Aslantürk’ün 22 yıldır hayat verdiği karakter Pişmiş Kelle, Penguen gibi dergilerde yayınlanmıştı.  Halen Uykusuz Dergisinde yayınlanmaya devam eden ünlü çizgi roman karakterinin  televizyondaki başarısı merak konusu.

 

Bir yıl önce Otisabi’nin dizi olacağı söylentileri, hayranlarını büyük bir beklenti içerisine sokmuştu. Otisabi dizisi 1Haziran’da SinemaTV’de ve internette yayınlanacak.

Ünlü çizgi roman karakteri için, Türkiye’de çok titiz bir çalışma yürüten yapımcılar, Otisabi’yi sonunda Almanya’da buldular. Otisabi’yi canlandıran Tim Seyfi, Türkiye’de İki Süper Film Birden ve Aşk Tutulması filmlerinde başrol oynadı. Sinema meraklıları onu Fatih Akın ve Emir Kustirica gibi ünlü yönetmenlerin filmlerinden de tanıyorlar. Otisabi’nin ev sahibi Nejat Amca’yı, Devekuşu Kabare’den tanıdığımız Atila Pekdemir oynuyor. Diğer iki önemli karakter, Otisabi’nin komşusu Kağan’ı, Gürkan Kaçar; Barmen Barbaros’u da, Özgür Emre Yıldırım canlandırıyor.

Yapımcılığını 3 Yapım’ın gerçekleştirdiği Otisabi dizisinin yönetmeni ise Yüksel Yılmaz. Senaryosu ise, daha önce Bıçak Sırtı ve Kapalıçarşı gibi hikayelere imza atan Mustafa Ordaş’a ait. “İlişkiyi oluruna bırakırım,olmazsa bırakırım.” felsefesiyle kadın erkek ilişkilerine farklı bir soluk getiren ve Türkiye’de ilk kez 13 dakikalık, 13 bölümle yayına girecek olan Otisabi’nin maceraları yenilikçi, cesur bir televizyon dizisi olarak izleyiciler tarafından giderek artan bir merakla bekleniyor.

Otisabi Kimdir:

-Beyaz gömlek ve pardösü giyen, otuz yaşlarında, saçlarını geriye doğru yatıran favorili bir adamdır.
– Güzel Sanatlar Akademisi’den (Fındıklı) mezundur ve bir reklam ajansında grafiker olarak çalışır.

– Bekârdır, Çapkındır, Sigara içmez.

– Evi tarihi yarımada ve deniz manzaralıdır.

– Bilgisayarı eski tip bir Apple Macintosh, televizyonu ise eski tip ve tüplüdür.

– Mutfağında eski bir buzdolabı, salonunda ise berjer koltuğu bir kanepesi, kitaplığı ve bir bilgisayarı vardır.

– Eski bir Jaguar marka otomobil kullanır

– Kızlarla birlikte olmak için her yolu mübah sayar.

– Çok yalan söyler, gerçek düşünceleri kafa sesi olarak duyulur.

– Sık sık kendisiyle evlenmek isteyen kızlarla karşılaşır ve küçük entrikalarla onlardan sıyrılmayı başarır.

– Erkeklerin bir ilişkiden doğabilecek tüm beklentilerini Otisabi karakterinde görülür