5053873217 [email protected]

Samsung’un 27 Nisan’da satışa sunduğu yeni gözdesi Galaxy S4, bir ayı tam doldurmadan 10 milyon satış başarısını aştı. Artan satışlar ise fiyatın hızlı bir şekilde beklnen seviyeye doğru düşmesini sağladı. Ülkemizdeki online satış sitelerinde gün itibariyle 1600 TL’ye S4 alınabiliyor ki bu bir kaç ay önceki S3 fiyatına eşit.

27 Nisan’da Türkiye’de ve dünyada aynı anda satışa sunulan Galaxy S4, ilk bir aylık süreçte 110 ülkede kullanıcılarıyla buluştu. Önümüzdeki ay 45 ülkede daha satışa sunulacak olan Galaxy S4’ün farklı sürümleri ve renk seçenekleri de piyasaya sürülecek.

Su geçirmeyecek olan Galaxy S4 modeli olan Active ile mini modelini Haziran ayında satışa sunması beklenen Samsung, satış rakamlarını daha da artıracak gibi gözüküyor.
Yaz aylarında Galaxy S4 ailesine mavi, pembe, kırmızı ve kahverengi seçeneklerini de ekleyecek olan Samsung, farklı seçeneklerle beraber telefonunu pazarda güncel tutmuş olacak.

27 Nisan’dan bugüne tam 1 aylık bir süreç geçmemiş durumda. Bir aydan daha kısa bir zamanda 10 milyonluk satış rakamını aşan Galaxy S4, en hızlı satan Android olma özelliğini de ele geçirmiş durumda.