5053873217 [email protected]

Çarşamba akşamları ekrana gelen Kuzey Güney’in her bölüm artan heyecan ve temposu sadece televizyonda değil, internette de izlenme rekorları kırıyor


Kuzey Güney’in resmi Youtube sayfasında üye sayısı 500.000’i aştı. Yayınlanan son bölümünde Kuzey’in Cemre’ye evlenme teklif ederken yaptığı duygusal konuşma, sosyal medyada da büyük yankı buldu. Kuzey Güney hayranları dizinin yayınlanan son bölümünü ve bu zamana kadar yayınlanan tüm bölümleri tekrar tekrar izliyor. Yeni bölümleri heyecanla beklenen Kuzey Güney, finale yaklaştıkça hayranlarını daha da meraklandırmaya devam ediyor.

http://www.youtube.com/user/kuzeyguneytv

KUZEY GÜNEY

76. BÖLÜM ÖZETİ:
Kuzey’in sürpriz evlilik teklifinden sonra, gelen telefonla yüzük takma töreni de unutulmaz olacaktır…
Barışın olay yerinden kaçması, Güney’in vurulmasıyla ilgili anlattığı hikayeyi daha inandırıcı hale getirir.. Üstelik bu sefer, Simay gibi çok sağlam! bir tanığı da vardır.. Kuzey bu olayla Simay’ın Güney’le yaşadığını öğrenir..

O gece Güney karşısında parmağında Cemre’nin yüzüğünü taşıyan Kuzey’i bulduğunda, kıskançlıktan gözü döner ve bu durumu kardeşine karşı kullanmayı fırsat bilir, Kuzey’e Barış’ı hedef gösterecektir, ama Barış’ın hamlesiyle Güney’in planı bozulur.
Komiser Şeref’in Güney’le ilgili şüpheleri halen sürmektedir. Güney bir tek Şeref’i ikna edemediğinin farkındadır..
Kendini şüphelerden uzaklaştıracak bir yol düşünürken babasından Deniz’in Kuzey’e yolladığı şifreli mektubu öğrenir.. Kuzey’den ve Komiser Şeref’ten bir adım öndedir, çünkü kasanın yerini sadece Güney bilmektedir..