5053873217 [email protected]

Hande Yener 212 AVM’de verdiği konserle avm’yi yıktı geçti. 20 bin kişinin izlediği Farkındalık Stüdyosunun organize ettiği konserde ünlü sanatçı giydiği mini elbisesiyle ve bazı şarkılarında yaptığı göbek şovla izleyenlerin nefeslerini kesti.

Ünlü sanatçı sahneden de eski aşklarına ve rakiplerine bol bol mesaj gönderdi. Yener; ‘Başımın belası bir şarkı vardı. Bu şarkıyı yaptık diye bir dövmedikleri kaldı. Olsun biz başarımızla dövdük onları’ dedikten sonra Romeo şarkısına girdi. Kareografide şarkı sonunda dansçıların ölü takliti yapmasının ardından ise; ‘Hep böyle olur ölürler bu aşklar’ dedikten sonra ‘Çöp’ şarkısına girmesi eski aşklarına gönderme olarak algınlandı.

Konserin sonunda yoğun kalabalığın yaptığı tezahüratlar yüzünden 4 kez bis yaptı. Konserin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı; ‘Selülit her kadında vardır. Bende de vardır. Bende takıntılıyım o konulara bu yüzden çok çalışıyorum. Bu yüzden sahnede de yorulmak bilmiyorum’ dedi.

Yener, anneler günüyle ilgili sorulara ise; Benim oğlum anneler gününü kaçırmaz. O bana geliyor ben anneme gidiyorum. Öyle bir ilişki oluyor aramızda. Anneler günü çok kutsal bir gün. Ben de anne olduğum zaman bunu anladım. Bende gençliğimde annemi üzdüm. Çok yüksek sesli müzik dinliyordum. Bu yüzden çok şikayet geliyordu. Bazen kapıyı çekip çekip müzik olan yerlere gidiyordum. Ama çocuğum olunca anladım. 5 dakika ortadan kaybolsa eyvah nerede diyordunuz. Artık oğlum 23 yaşında. Ben ona ağabey demeye başlayacağım. İlk anneler günü hediyesi ilk işinin parasını zarfta getirdi bana. Bende onu saklıyorum hala’ dedi.

Yeni single çıkartacağını ilk kez 212 AVM’de söyleyen Yener; ‘Önümüzde ki hafta yeni single’ımı piyasaya çıkartıyorum. Sözü ve müziği Berksan’a ait bir şarkı. İsmi ‘Ya ya ya ya’ tam yaz şarkısı. İlginç bir hikayesi var. Önümüzde ki hafta da klibini çekeceğim’ dedi.

Muhabirlerin ‘Kalbiniz hala boş mu yok mu bir prens?’ diye sormasıyla; ‘Prens değil, kral gelsin artık’ şeklinde cevap verdi.