5053873217 [email protected]

Tatar Ramazan dizisinde ölümün kıyısındaki veremli mahkum Ahmet’i canlandıran Taner Ölmez dizideki performansıyla ekran başındaki izleyiciye duygusal anlar yaşattı

Dizide Tatar Ramazan ve arkadaşları verem olan Ahmet için hapishaneye doktor getirtti. Çıkan ayaklanma sonucunda gelen doktor Ahmet’in yaşaması için çok geç kalındığını, ciğerlerinin bittiğini, sayılı günü kaldığını söyledi.

Tüm bunlardan habersiz yaşama sevinciyle arkadaşlarının yanına gelen Ahmet, Kirmastalı Müdür’le konuşurken öleceğini öğrendi. Bu arada Abdurrahman Çavuş da bu fırsatı kaçırmadı ve Ahmet’i, annesine iyi bir gelecek karşılığında Tatar Ramazan’ı öldürmesi için tuttu.

İzleyici önce Çoban Ahmet’in Tatar Ramazan’ı vuracağını düşünse de gerçek sonra ortaya çıktı. Ahmet herkesin sinemada olduğu bir vakitte tuvalette Çavuş’u öldürmeye kalktı. Abdurrahman Çavuş ise güçsüz Ahmet’i elleriyle boğarak ölümün kıyısına getirdi.

Ahmet son nefesini Tatar Ramazan’ın kucağında verirken de hikayesini anlattı. Ablasını öldürdüğünü anlatan Ahmet’in dramı izleyiciyi de ağlattı.