5053873217 [email protected]

Rock müziğin önemli ismi Özlem Tekin, meslektaşlarına sitem etti. ‘Kargalar’ isimli bir albüm çıkaran Tekin, Hayat Müzik Platformu’ndan Ahmet Erten’e verdiği röportajda müzik dünyasını eleştirdi.

Her albümde bambaşka bir tarzda dinleyici ile bulaşan Tekin, “Albüm kısa sürede pek çok olumlu eleştiri aldı. Sanki sizden beklenen albümü doğru zamanda yaptınız yine’’ sorusu üzerine “ Hiçbir zaman derdim beklenti karşılamak olmadı. O an hangi müziği dinliyorsam ve ne yapmak istiyorsam, o şekilde yaşayıp, şarkılarımı o ruh haliyle yazıyorum. Belki de bu yüzden olumlu eleştiriler alıyorum. Çünkü günümüzde sanatçı arkadaşlarım, toplum ne istiyorsa, o ara ne popülerse oradan besleniyorlar. Bu da toplumun sanat ve müzik açısından kısır bir döngü içerisine girmesine neden oluyor.” diye cevap verdi.

‘Kargalar’ klibinin bazı müzik kanallarında yayınlanmaması ile ilgili olarak Tekin, şunları söyledi: “Kimse kimsenin klibini yayınlamak zorunda değil. Türk rock müziğini iki gömlek yukarı taşıyacak bir iş yaptığımızı biliyorum. Zaten izlemek isteyen açar internetten bulur, izler. Tabi ki emek verip aylarca uğraşıp, dünya standardında bir iş yapıp, böyle bir şey yaşamak insanı üzüyor…”