5053873217 [email protected]

Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah’ın, 7. stüdyo albümü “Od” Pasaj Müzik etiketiyle 9 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı. 4 yıl aranın ardından müzikseverlerin beğenisine sunulan albümün prodüktörlüğünü Tarkan Gözübüyük üstlendi.

Kayıtları Babajim stüdyolarında, 6 ayda tamamlanan, 10 şarkının yer aldığı albümün, mixleri Murat Bulut, masteringi ise Evren Göknar tarafından Los Angeles Capitol Stüdyoları’nda yapıldı. Albümdeki şarkılara, sahnede olduğu gibi, klavyelerde Ozan Tügen, gitarlarda Metin Türkcan, bas gitarda Buket Doran, davullarda ise Aykan İlkan eşlik etti.

Her zamanki gibi güçlü bir sounda ve etkili liriklere sahip yepyeni Şebnem Ferah albümünün çıkış şarkısı, söz ve müziği sanatçıya ait “Birileri Var” olarak belirlendi. Ketche yönetmenliğinde çekilen video klip, albümün yayın tarihi ile beraber müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

Şebnem Ferah Yorumuyla “Çok Yorgunum”

Sözü ve müziği Şebnem Ferah’a ait 9 şarkının yer aldığı ‘Od’ albümünde, sanatçının dinleyicilerine bir de cover sürprizi var. Cem Karaca tarafından bestelenmiş bir Nazım Hikmet şiiri olan “Çok Yorgunum” Şebnem Ferah tarafından yeniden yorumlandı.

Şebnem Ferah yeni albüm şarkıları ile, yine seyircisinin duygularını hakimiyeti altına alacak

Şebnem Ferah yeni albümü ile beraber, Mayıs ayı içerisinde sırası ile 9 Mayıs Yeditepe Üniversitesi, 11 Mayıs Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu, 21 Mayıs Bursa Açıkhava Tiyatrosu, 23 Mayıs Ankara Kent Park, 26 Mayıs Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştireceği konserleriyle dinleyicilerine seslenecek.