5053873217 [email protected]

Suada Club’taki başarısını İstanbul Göktürk ve Bodrum Türbükü şubeleriyle de sürdüren Suda Kebap; 4.şubesini Ankara Filistin Caddesinde görkemli bir davetle açtı. Davete katılan Ajda Pekkan’a Ankara kedisi hediye edildi.

Çizgisini hiçbir zaman bozmayan servis anlayışını ve eşsiz lezzetlerini Ankaralılara da yaşatacak olan Suda Kebap’ın açılışına iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
Geceye katılanlar arasında Süperstar Ajda Pekkan ve ünlü popçu Sinan Akçıl da vardı. Davetlilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Pekkan, hiç kimseyi kırmadı ve herkesle fotoğraf çektirdi. Hatta kendisine gelen yemeği bile ayakta atıştıran yılların eskitemediği sanatçı Ajda Pekkan, gece boyunca gülümsemesini yüzünden eksik etmedi.

PEKKAN’A MİNİK BİR HEDİYE

Ajda Pekkan, geçtiğimiz akşam Suda Kebap’ın 4.Şubesi olan Suda Kebap Ankara açılışına katıldı. Pekkan, açılışa katılmadan önce nesli tükenmekte olan minik bir Ankara kedisi gördü ve saatlerce onu sevdi. Hayranları ise Pekkan’a jest yaparak Ankara kedisini kendisine hediye ettiler. Suda Kebap Ankara açılışında konuklar Ajda Pekkan’ın şarkılarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.