5053873217 [email protected]

Survivor’da, kazandıkları ödül sonrasında Turkcell Teknoloji Adası’na giderek sevdiklerinden görüntülü mesaj alan Ünlüler takımı duygusal anlar yaşadı

Doğukan Manço’nun annesi Lale Manço, “Küçükken yediremediğim tüm balıklar boğazından geçiyor. Senin adına çok mutluyum” dedi. Kız arkadaşından da mesaj alan Doğukan; görüntülü mesajını gülümseyerek izledi.

Irmak Atuk’un annesi ve babası konuştu. Annesi Irmak’a “Seninle gurur duyuyoruz ama orada daha fazla keyif almanı istiyoruz” dedi. Irmak hem izlerken hem mesajı anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Cengiz Coşkun, annesi, kız arkadaşı ve kardeşlerinin gönderdiği mesajı aldı. Ailesi Cengiz için bir doğum günü pastasının etrafında kameraya şov yaptılar.

Ödülün en dokunaklısı Bennu Gerede’nindi. Bennu Gerede’nin annesi ve üç oğlu önce mini bir tezahürat şovu yaptı. Annesi “Seni çok seviyoruz” dediler. Oğulları ise “Seni çok özledik ama sakın gelme. Biz çok eğleniyoruz. Balık tutman lazım. Ümit ağabeye selam söyle” dedi.

Dağhan da annesi Ayşe Erbulak ve kuzeni Sevinç Erbulak’tan mesaj aldı. Dağhan da mesajı izlerken gözyaşlarını tutamayanlar arasındaydı.