5053873217 [email protected]

Anneler Günü’ne özel hazırlanan kampanya ile Torium ziyaretçileri, Esra Erol’la kahvaltıda buluşarak unutamayacakları bir gün yaşayacak.

Torium, Anneler Günü’ne özel gerçekleştirdiği kampanyasıyla ziyaretçilerine çok özel bir gün yaşatacak. Torium’un şanslı anneleri, ekranların sevilen yüzü Esra Erol ile bir araya gelecekleri kahvaltı davetinde sunucunun samimi sohbetiyle de keyifli saatler geçirecek.
12 Mayıs 2013, Pazar gününe kadar devam edecek “Anneler Günü” kampanyası kapsamında, Torium ziyaretçileri aynı gün ve tek seferde yapacakları 50 TL ve üzeri alışverişlerle çekilişe katılma hakkının sahibi olacak. 17 Mayıs 2013, Cuma günü Esra Erol’un gerçekleştireceği çekiliş sonucu belirlenecek şanslı ziyaretçiler sevilen sunucuyla kahvaltı etme imkanı kazanacak. Kampanya kapsamında; 50 – 150 TL arası alışveriş faturasıyla 1, 150 – 400 TL’lik faturayla 2, 400 TL ve üzeri alışverişlerin faturasıyla ise 3 çekiliş hakkı kazanılabilecek.

Çekiliş sonucu belirlenecek 10 şanslı Torium ziyaretçisi yanında 1 misafiriyle birlikte 21 Mayıs 2013, Salı günü Esra Erol ile kahvaltı edecek. Annesine iki hediye birden vermek için çekilişe katılarak şansını denemek isteyenlerin geç kalmadan Torium’dan alışveriş yapması yeterli…