5053873217 [email protected]

Merve Boluğur, Codentry sosyal medya hesaplarından bir yarışma başlattı. En iyi codentry kombin yapan kişi, Boluğur’un tasarladığı bir elbise ve  yakışıklı model Bruno’yla baloya gidecek.

Merve Boluğur “Saç ve makyaj konusunda abartıya kaçmasınlar, kendilerine yakışan bir elbiseyle güzel bir ayakkabıyı kombinleyerek çok sade ve şık olabilirler. Vücuda oturan zarif elbiseler çok şık olabiliyor ama küçük hayranlarım için daha çok kısa, renkli ve hareketli elbiseler seçmelerini tavsiye ederim hatta codentry de bu konsepte parti koleksiyonu oluşturduk seçimlerini çok kolaylaştırır. Benim ortaokulda mezuniyetim oldu onda da beyaz bir elbise sade bir makyajla katılmıştım. Umarım tüm genç kızların akılda güzel kalacak bir mezuniyet yılları olur” dedi.

22 Nisan’da başlayacak yarışmanın son katılım tarihi 17 Mayıs 2013!

Merve Boluğur tasarımları ve stil danışmalığı eşliğinde mezuniyet balosuna hazırlanmak isteyen genç kızlar, kendi codentry kıyafetleri ile resmini çekip codentry sosyal medya hesaplarından paylaşacak. Gelen resimler içinden codentry jürisi tarafından en çok beğenilen kombin 1. seçilecek. Kazanan takipçi Merve Boluğur& codentry özel koleksiyonundan Merve Boluğur’un stil danışmanlığında mezuniyet gecesine hazırlanacak. Mezuniyet balosunda ise kavalyesi olarak Biscolata reklamlarında yer alan dünyaca ünlü model Bruno Amora kendisine eşlik edecek.