5053873217 [email protected]

İstanbul’un gözde gece kulübü, yeme, içme ve eğlence hayatının simgesi Sortie, önceki gece 2013 yaz sezonu açılışını Özgür Aras’ın verdiği muhteşem partiyle iddialı bir giriş yaptı. 
Sortie’nin bu yaz işletmeciliğini üstlenen Özgür Aras, sezon açılış partisine sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok tanıdık ismi davet etti. Ünlü ve renkli pek çok ismin akın ettiği gecede eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.
Son günlerin çıkardığı single albümü ile en çok konuşulan ismi İrem Dericinin yerli ve yabancı şarkılardan oluşan repertuarından söylediği şarkılarla eğlenen konuklar, İrem Dericinin sahne performansına hayran kaldı.
Armağan Çaglayan, Arte Tahir, Atilla Atasoy, Ayda Nadir Yelkenci, Ayla Dümer, Bengü, Banu Zorlu, Berrin Suavi Karaibrahimgil, Can Tanrıyar, Ceri Benardete, Deniz Akkaya, Duygu Erol Kataş, Duygu Anapa, Esin Yagmurdereli, Ebru Yaşar, Emre Ertürk, Erhan Yazıcıolu, Ertekin, Esin Maraşlıoğlu, Ferda Nurhan Nukan, Gonca Cem Erguvan, Gönül Yazar, Gülhan Ersin, Hakan Akkaya, Hazan Oguz Tongsir, Julide Mehmet Ali Berkman, Mehmet Tuna, Melis Yelkenci, Meral Ural İkizler, Nalan Salur, Nermin Bezmen, Neslihan Yargıcı, Nihal Ahmet Kurtaran, Nilgün Mehmet Esinli, Oya İdil, Özgün, Özlem Yıldız, Pelin Öztekin, Pınar Aylin, Prof. Dr. Atilla Arinci, Selin Özgür Kıyat, Sevinç Kuyas, Sibel İkizler, Suzan Kardeş, Tolga Savacı, Tuğba Ekinci, Tuğba Özerk, Ugur Batur, Yeliz, Yüksel Mermer, Zeliha Sunal, Zeynep Mansur gibi isimlerin katıldığı bu gecede konuklar arasında en çok konuşulan konu Özgür Aras ın bu kadar ünlü ismi bir araya getirerek Boğazda show yaptığı olduğu.
Sortie bu yaz da Adana Kazancılar, Cafe de Paris, Kalamata, Minyon, Niwa, Alcadra ve Sortie Restaurant ile misafirlerini ağırlayacak. Güncel müziğin en sevilen parçaları ve sürpriz sanatçıların katılımıyla zenginleşecek Sortieli geceler, İstanbul gece hayatının yine simgesi olacak.