5053873217 [email protected]

Show TV’nin en eğlenceli,en benzersiz yarışması “Benzemez Kimse Sana” yine kahkaha ve keyif dolu bir bölümle ekranlara geldi.

Yarışmada her hafta olduğu gibi bu hafta da Seyfi Dursunoğlu rüzgarı esti.Murat Başoğlu’na sunuculuk teknikleri öğretirken yaptığı esprilerle hem ekran başındaki, hem de stüdyodaki izleyiciyi gülmekten yıktı geçti.

 

Yoğun bir çalışma temposuyla bir hafta boyunca hazırlık yapan yarışmacılar yine birbirinden güzel canlandırmalar yaptılar.Sahneye ilk çıkan isim Başak Akbay oldu.Demet Sağıroğlu’nu taklit eden yarışmacı sahne şovuyla da beğeni topladı.Erol Evgin’den övgü dolu sözler aldı.

 

Yarışmanın bu haftaki sürprizi Sertab Erener’di.Erener müzik dünyasının muhteşem sesi Nilüfer’i canlandırdı.İzleyenlere tadına doyulmaz bir müzik şöleni yaşattı.İzleyenler bu şovu ayakta alkışladı.Seyfi Dursunoğlu ile birlikte sahnede kanto yaptı.

 

İrfan Kangı Orhan Gencebay’ı taklit etti.Jüri üyeleri sesiyle ilgili olumlu yorumlar yaptı.Ama hareketleri ve mimikleri eleştiri aldı.

 

Gamze Topuz Hande Yener oldu.Sahneyi Seyfi Dursunoğlu’yla paylaşarak performansını gösterdi.Seyfi Dursunoğlu muhteşem bir dans şovla canlandırmaya renk kattı.Murat Başoğlu da şarkının kahramanı Romeo oldu ve Gamze Topuz’a destek verdi.

 

Mahsun Kırmızıgül taklidiyle geçen hafta birinci olan Bahadır Efe bu hafta Rafet El Roman’ı taklit etti.Stüdyodaki izleyiciden büyük alkış aldı.

 

Benzersiz yarışma ‘’Benzemez Kimse Sana’’ bu akşam saat 20:00’de yeni performanslarla Show TV ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.