5053873217 [email protected]

Behzat Ç dizisindeki efsane karakter Savcı Esra’dan sonra hiçbir projede yer almayan Canan Ergüder, bu pazartesi ekrana gelecek Galip Derviş dizisinde konuk oyuncu olacak.

“Galip Derviş”, pazartesi günü arka arkaya iki yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin bu bölümlerine, Hakkı Ergök ve Canan Ergüder de konuk oyuncu olarak katılıyor.

Sıradan bir gecede, sıradan iki cinayet işlenir. Avukat Kerim Bey ve asistanı Selin, avukatlık bürosunda ölü bulunmuştur. Galip Derviş, her zamanki gibi olayı incelemek için göreve çağrılır. Katil zanlılarından biri yine sıradan bir adamdır. Oldukça çarpıcı olup, Derviş’in aklını başından alan detay, kısa sürede esas zanlı haline gelen Leyla Hanım’dır (Canan Ergüder). Karısının ölümünden beri hiçbir kadınla flört etmeyen Derviş, Leyla Hanım’ı görür görmez çarpılır. Ancak tüm işaretler Leyla’nın sonradan öldürülen diğer zanlı dahil, tam üç kişinin katili olduğu yönündedir. Derviş kimselere itibar etmez, inadına gidip Leyla’nın evinde kalır. Ancak Başkomiser İzzet, Leyla’nın katil olduğuna neredeyse emindir.

AMAN AMİRİM GÖRMESİN!

Dizide, Behzat Amir’i kızdıracak sahneler de yok değil! Dizide Leyla karakterini canlandıran Canan Ergüder ile kendisine ilk görüşte aşık olan Galip Derviş’in öpüşme sahneleri de yer alıyor.