5053873217 [email protected]

Ünlü sanatçı Funda Arar önceki iyice belirginleşen karnıyla Günay Restaurant sahnesine çıktı. Arar siyah sırt dekolteli elbisesiyle beğeni topladı.


Funda Arar; ‘Şaka maka derken 2 buçuk ayımız kaldı. Süreç çok hızlı ilerliyor. Bir yandan konserler devam ederken bir yandan da albüm hazırlıklarım devam ediyor. Hamilelik hastalık değildir! Hareketli olmak hamilelikte daha sağlıklıdır. Bu dönemde kadınlar çok duygusal olur. Ben de öyleyim. Bu yüzden yeni albüm için şarkılar yazıyorum. Belki bebeğe de yazabilirim. Sürpriz artık. Doğumu İstanbul’da yapacağım. Yurt dışında doğuma gerek yok’ dedi.

BEBEKLE 5-6 KİLO ALDIM!

Ünlü sanatçı basın mensuplarının ısrarla ‘Kilo aldınız mı?’ sorularına ise; ‘Normalde kilo almadım. Ama sonuçta içimde bir bebek var. 5-6 kilo geldi bebekle. Aşermem olmuyor. Ama ekşiyi çok seviyorum. Yeşil elma, erik ah ahh… Çok seviyorum ekşiyi’ diye konuştu.

YENİ ALBÜM 2014’TE

Tüm hızıyla bir yandan da yeni albüme hazırlandığını belirten Arar; ‘Albüm 2014’te çıkacak ama biz söylediğim gibi şimdiden hazırlıklarına başladık’ şeklinde konuştu.