5053873217 [email protected]

 

Kadir Has Üniversitesi ve The Helping Trooper sosyal yardımlaşma girişimi 15-22 Nisan haftası boyunca düzenleyecekleri 3. Has Imperium Etkinlikleri ile Down sendromlu çocukların yanlarında olacaklar. Hafta kapsamında, +1 Değer Fotoğraf Sergisi, Onlar Birer Dilek Tuttu, Biz Gerçekleştiriyoruz Panayırı ve “Down Sendromunu Anlamak” Semineri düzenleniyor.

Kadir Has Üniversitesi, The Helping Trooper sosyal yardımlaşma girişiminin organizasyonu ile Down Sendromu Derneği üyesi Down sendromlu gençlerin çektikleri fotoğraflardan oluşan ‘+1 Değer Hareketi Fotoğraf Sergisi’ne ev sahipliği yapacak. 15 – 22Nisan 2013 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde yapılacak sergide Down sendromlu gençlerin çektiği fotoğraflar katılımcıların beğenisine sunulacak.

Engelsiz Dilekler

Serginin açılacağı hafta içinde The Helping Trooper sosyal yardımlaşma girişiminin organizasyonu ile Tomurcuk Vakfı’nda rehabilitasyon gören 65 bedensel ve/veya zihinsel engelli, Down sendromlu ve otizmli çocuğun birer dileklerini gerçekleştirmek üzere yürütülen “3. Has Imperium – Onlar Birer Dilek Tuttu, Biz Gerçekleştiriyoruz!” projesi çerçevesinde özel bir panayır kurulacak.

Kadir Has ÜniversitesiCibali Merkez Kampüsü’nde 20 Nisan 2013 Cumartesi günü 13:00’da düzenlenecek panayırda gönüllü öğrenciler engelli çocukların birer dileğini yerine getirecek. İki seneden beri düzenlenen etkinlikte şimdiye kadar 200’den fazla engelli çocuğun birer dilekleri gerçekleştirildi.

‘Down Sendromunu Anlamak’ Semineri

‘Down Sendromunu Anlamak’ semineri, The Helping Trooper ve Down Sendromu Derneği işbirliği ile 22 Nisan 2013 Pazartesi günü saat 12:00’da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü Galata Salonu’nda düzenlenecek. “Gerçek dostlar kromozom saymaz!” temasıyla yola çıkan Down Sendromu Derneği Başkan Yardımcısı Fulya Ekmen’in konuşmacı olarak katılacağı seminerde, öğrencilerin Down sendromunu daha iyi anlamaları için örnekler verilecek.