5053873217 [email protected]

Show TV’nin merakla beklenen yarışması ‘’Ben Burdan Atlarım’’ Cuma akşamı yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi.

Haftalar süren antrenman dönemini geride bırakarak ilk canlı yayınlarına çıkan ünlüler cesaretleriyle ve başarılı atlama performanslarıyla herkesi şaşırttılar.

Yarışmanın ilk gecesinde Atilla Taş, Günay Museyeva, Verda Penso, Bayhan,Semiha Yankı, Nur Gümüşdoğrayan, Serkan Tanırgan ve Şener Üşümezsoy yarıştı.

İlk olarak Atilla Taş 7,5 metreden başarılı bir atlayış gerçekleştirdi.Jüri üyelerinden yüksek teknik ve cesaret puanları aldı.Ve toplamda 8,4 ortalama puan aldı.

Yüzme bilmediğini öğrendiğimiz Günay Museyeva antrenörünün sürpriziyle karşılaştı ve 3 metreden atlayacağını düşünürken 5 metreden atlayarak büyük bir cesaret örneği gösterdi.Jüri toplam puanı 6,6 oldu.

Şener Üşümezsoy gecenin ilk 10 metre atlayışını sergiledi.Toplam 8,1 puan aldı.

Nur Gümüşdoğrayan tramplenden atlayan tek yarışmacıydı.Balıklama atlaması beklenen yarışmacı toplu atlama yaparak herkesi şaşırttı.Ortalaması 5,6 oldu.

Semiha Yankı’nın gözyaşları geceye damga vurdu.Atlamasını gerçekleştirmek için çıktığı kulede gördüğü bir fotoğraf sebebiyle gözyaşlarına boğulan Yankı,daha sonra kendini toplayarak 3 metreden balıklama atlayış gerçekleştirdi.8,4 puan aldı.

Serkan Tanırgan 7,5 metreden ters atlayış yaptı.Jüri üyelerinden övgü dolu eleştiriler alarak toplamda 8,9 puanla birinci oldu.

Verda Penso 5 metreden amutta atlama yaparak büyük alkış aldı.Ve jüriden 8,7 ortalama puan aldı.

Son olarak yarışan Bayhan seyircinin alkış desteğini yanına alarak 7,5 metreden toplu pozşisyon atlayışı yaptı.Zoru başaran Bayhan 8,8 puan aldı.

Seyircilerinde verdiği oylarla toplamda en yüksek puana Serkan Tanırgan ulaştı ve haftanın birincisi oldu.

Ve ilk haftanın en düşük puanını Günay Museyeva alarak yarışmadan elendi.