5053873217 [email protected]

Şarkıcı Halil Sezai, ayrıldığı söylenen sevgilisi Kübra Doğan’ın gönlünü tekrar kazanmak için ‘aşk’ anlamına gelen 70 kırmızı ile ‘saygı, layık olma ve korkuyu’ simgeleyen 10 tane de beyaz gülle buluşmaya gitti. Ancak Doğan, gülleri masada bırakıp kafeyi terk etti.
Halil Sezai isyanlarda! HT Magazin’in haberine göre bir süredir ayrıldıkları konuşulan Halil Sezai ile sevgilisi Kübra Doğan önceki akşam Nişantaşı’nda bir kafede buluştu. Ünlü şarkıcı buluşmaya 70 kırmızı, 10 tane de beyaz gülle geldi. Başbaşa oturan sevgililer fotoğraflarının çekildiğini fark edince rahatsız oldu. Doğan, gülleri ve Halil Sezai’yi masada bırakıp kafeyi terk etti.


Kendisi de gülleri almadan kafeden çıkan Halil Sezai, “12 Şubat gününü kutluyoruz” dedi. Gazetecilerin “14 Şubat olmasın!” sözü üzerine “Bak onu bilmiyorum beceremedim” diyen Sezai, “Orada kırmızı, beyaz güller var. Hepsinin bir anlamı varmış” diyerek taksiye bindi. Ünlü şarkıcı gittikten bir süre sonra Kübra Doğan’ın bir arkadaşı gelerek gülleri aldı.