5053873217 [email protected]

Ekranların sevilen sunucuları Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı Farkındalık stüdyosu tarafından gerçekleştirilen 212 AVM’nin “Marka Pazarı”sohbetine ilk kez katıldı.

Sevilen ikiliye ünlü astrolog Filiz Özkol eşlik etti. Filiz Özkol “Bazı ünlüler sizi önemli bir işe imza atmadan önce arayıp ‘Yıldız haritama göre bu işe gireyim mi yoksa erteleyeyim mi?’ diye soruyormuş. Doğru mu?” sorusuna 4 çarpıcı olayla cevap verdi.

Filiz Özkol “Yaprak Dökümü’nün senaristleri dizi yayına girmeden önce beni aradı. Birlikte bir zaman belirledik. Diziyi o gün yayına soktular. Tam 6 yıl sürdü. İpek Tuzcuoğlu özel hayatıyla ilgili durumlarda beni arayıp sorar. Gülben Ergen’in boşanma tarihini birlikte belirledik. Mustafa Sandal’ın eşi Emina da ikinci oğlunun doğum saati için bana danışmıştı” dedi.

Filiz Özkul sözlerine şöyle devam etti: “Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ ne yapsa da ayrılamayacak. Öte yandan Beren Saat ile Kenan Doğulu evlenseler bile yıldız haritalarına göre; bir ömür boyu birlikte kalamayacaklar. Sonu ayrılıkla bitecek.”