5053873217 [email protected]

TRT’de yayınlanan “Leyla ile Mecnun” dizisinde Mecnun’u canlandıran Ali Atay 2008 yılında balerin Ebru Cansız’la evlenmişti. Çift bundan tam 5 yıl sonra ayrılmaya karar verdi

Peki bu ayrılığın nedeni neydi? İddialara göre yaz başında Ali Atay’ın ‘Sen Aydınlatırsın Geceyi’ filminde başrolde oynadığı Demet Evgar’la birlikteydi. Fakat Demet Evgar’ın uzun süreli bir ilişkisi olması dedikoduları yalanlamış oldu. Atay’ın ismi bu kez dizideki rol arkadaşı Melis Birkan’la birlikte anıldı. Melis Birkan bir ara Öner Erkan’la görüntülenmiş fakat bu iddiayı, Yalan Dünya’nın oyuncusu yalanlamıştı.

Ali Atay’ın anlaşmalı protokolle boşandığı eşine yüklü bir tazminat ödemesi (300 bin TL) ve sahibi olduğu evi de Ebru Cansız’a vermesi ilişkide üçüncü kişi iddialarını güçlendirdi. Ebru Cansız boşanma dilekçesinde “Evlilik birliğimizin devam edebilmesi için hukuki ve toplumsal bir yarar kalmadı. Bu nedenle boşanma konusunda anlaşmaya vardık. Duruşmamız gizli yapılsın. Eşimle de bu konuda aynı fikirdeyiz” demişti.