5053873217 [email protected]

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal dün hakkında çıkan “ölen köpeğinin doğumgünü için parti verdi” haberini sert bir şekilde yalanlayarak isyan etti.

Dün Takvim Gazetesi’nde yer alan “Tuba Ünsal ölen köpeğinin doğum günü için parti verdi” haberi kısa sürede yayılarak konuşulmaya başladı. Takvim Gazetesi’nden Halil Çilingir imzasıyla çıkan haberi gören bazı internet siteleri de bu haberi kullanarak sert başlıklar attı.

Twitter’ı sık kullanan güzel oyuncu hakkında çıkan bu haberi paylaşarak şunları yazdı: “siz gercekten ironi ve sakadan yoksun insanlarsiniz.. Hayatimda hic kopegim olmadi Peki biz boyle haber yoksunu sitelere ironi ve şaka aşısı yaptırsak nasıl olur? Bobi’ye:-) vedayı partiyle yapıp bir de paryiye icki sponsoru bulmusum hahahhaa Pey allam ya kimlerin yazdıklarına maruz kalıyoruz”

Tuba Ünsal hakkında çıkan bu haberi gören ve Ünsal’ın sevgilisi olan Mirgün Cabas da hızını alamayarak şunları söyledi: “twitter’in ironi kaldirmadigini ogrenmistim. asgari zekaya hitap etmek gerektigine de bugun ikna oldum.”