5053873217 [email protected]

 

Necati Şaşmaz, şarkıcı Gülay ile birlikte Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor’un konukları oldu. TRT’de yayınlanan programda Necati Şaşmaz, günlük 50 adet çay içtiğini ve bunun bazı zamanlar 80’e de çıktığını belirtince stüdyo şaşkınlık geçirdi. Şaşmaz, “Hatta bir ara pipetle içmeye başlamıştım çayı, düşünün artık halimi” diyerek vardığı noktayı gözler önüne serdi.

NECATİ ŞAŞMAZ: SET İŞÇİLİĞİ YAPTIM

Şaşmaz, bugüne kadar Kurtlar Vadisi dizisindeki en unutamadığı sahnelerin Suriye ve ABD’de çektiği bölümler olduğunu belirtti. Suriye’deki çekimlere 8 kişilik küçük bir ekiple gittiklerini ifade eden ünlü oyuncu, “Az olduğumuz için set işçiliği de yaptım o bölümlerde. Kamera taşıyordum, kabloları topluyordum, ne varsa yapıyordum ortada” sözleriyle küçük de bir itirafta bulundu.

Kadir Çöpdemir’in “Bir gün bu oyunculuk işi bittiğinde hayatına nasıl devam edersin?” şeklindeki bir sorusuna Necati Şaşmaz, “Kitap yazarım, şiir yazarım, resim yaparım, Gülay’ın arkasında çalarım” şeklinde bir cevap verdi. Müzik dinlerken resim yaptığını söyleyen Şaşmaz, yayın esnasında Kadir Çöpdemir’in özel isteği üzerine saksafon çaldı. Daha sonra eline klarnet alan ünlü oyuncu, klarnetin bozuk olması sebebiyle uzun süre çalmaya çabaladı ama başarılı olamayınca pes etti ve enstrumanı sahibine iade etti. Bu esnada klarneti çalmaya çabalarken Kadir Çöpdemir’le birlikte yere çömelmeleri stüdyoda kahkahalara sebep oldu.