5053873217 [email protected]

Halit Ergenç, Meryem Uzerli ve Halit Ergenç’in rol aldığı Muhteşem Yüzyıl’ın dün akşam yayınlanan bölümünde iki sürpriz isim vardı. Bunlardan ilki Kurtlar Vadisi dizisi ile şöhreti yakalayan oyuncu Gürkan Uygun’du. Gürkan Uygun, uzamış sakalları ve kostümleriyle tarihten günümüze gelmiş bir karakter gibiydi.

Kimi izleyiciler Gürkan Uygun’u Mimar Sinan karakteriyle benimserken kimileri de gönüllerinde yatan Memati karakterini unutamadı. Gürkan Uygun’un dizide köprü yapımını anlattığı anın fotoğrafının altına “Ah be memati senin köprü patlatman lazımdı ne hallere düştün..” diye yazan hayranları bile oldu. Bir diğer hayranı ise “Abi n’apıyosun böyle” diye yazdı. Bir kadın hayranı ise “Memati başını eğecek adammıydın ne hallere düştün” yorumuyla dikkati çekti. Mimar Sinan’la ilgili en merak edilen ise, tarihte Mihrimah Sultan’a aşık olan Mimar Sinan’ın dizide de aynı aşkı yaşayıp yaşamayacağı oldu.

Diziye giren yeni oyunculardan bir diğeri de daha önce Kanıt dizisinde rol alan Deniz Celiloğlu’ydu. Celiloğlu Şeyh Maşuki karakteriyle dizi kadrosuna dahil oldu