5053873217 [email protected]

Sempatikliği, sevecenliği ve sivri diliyle Türk Halkı’nın kalbini fetheden Modacı Hakan Akkaya, bir alışveriş merkezinde ziyaretçilerle modanın ve doğru giyinmenin sırlarını paylaştı, yeni sezon trendlerini anlattı ve stil tüyoları verdi.
‘BENİ İLGİLENDİRMİYORLAR’
Büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan Ünlü modacı, sevgi seli içerisinde sahnedeki yerini aldı. İlgiden ve sevgiden çok hoşnut görünen Hakan Akkaya önce moda ve iyi giyinmenin sırlarını paylaştı. Daha sonra hayranlarının sorularını yanıtlayan Hakan Akkaya ‘nın özellikle “Diğer modacılar hakkında ne düşünüyorsunuz?” şeklindeki bir soruya verdiği cevap ise dikkatlerden kaçmadı. “Modayı yöneten 5 dinozor var” cümlesiyle cevabına başlayan sivri dilli modacı, “özellikle bunlardan 2 tanesi beni hiç sevmez ve beni sürekli eleştirir. Ancak bu beni zerre kadar ilgilendirmiyor.” diyerek sözlerini tamamladı.
TESETTÜR DEFİLESİ YAPACAK
Çok yakın zamanda tesettür defilesi yapacağını da açıklayan Hakan Akkaya ziyaretçilerden olumlu tepkiler aldı. Hayranlarının büyük ilgisi ile vedalaşan Hakan Akkaya, izdiham yüzünden sahneyi terk ederken oldukça zorlandı.