5053873217 [email protected]

TV8’le yollarını ayıran Okan Bayülgen’in adı şu sıralar pek çok televizyon kanalıyla anılıyor

Şovmen Okan Bayülgen, TV8’le süren iş birlikteliğini geçtiğimiz günlerde sona erdirdi. Gençlik kanalı on8’in başına geçen Bayülgen test yayınlarına başlayan kanalı da bıraktı. Bu ayrılıktan sonra ünlü şovmenin Beyaz TV’yle anlaştığı yazıldı fakat Bayülgen bu iddiaları yalanladı.

Henüz bir kanalla anlaşma sağlayamayan Okan Bayülgen, projelerini geçtiğimiz günlerde “Amacım internet üzerinden ve Türkiye’de sadece lokal bir radyoda yayın yapmak. Aynı internet, twitter, facebook gibi sıcak bir radyo seçtim. Radyo Trafik 104.2’de Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe kitap okuyacağım. 23-24 arası. Şovlarımı internet sitemden yayınlayacağım. Ankara, Konya, Eskişehir, İzmir gibi şehirlerde üniversitelerde radyo şovu gibi yapıp onları anlaştığı haber kanallarında yayınlayacağım” diyerek anlatmıştı.

Okan Bayülgen bir dizi kanalla görüşmeye devam ediyor. Okan Bayülgen, yeni programlarının yapımı için Global Prodüksiyon’la el sıkıştı fakat Fox TV’yle yaptığı görüşmeler son anda olumsuz sonuçlandı. Show TV’yle de masaya oturduğu söylenen Okan Bayülgen’in bütçesi kanala fazla geldi. Şimdi kulislerde Bayülgen’in ATV’yle görüşme halinde olduğu konuşuluyor.