5053873217 [email protected]

Sibel Can önceki akşam, İstanbul’un tek gazinosu ve en nezih eğlence mekanı Günay Restaurant’ta bir kez daha sahnedeydi.

Sibel Can, Günay’ı tıklım tıklım dolduran 450 konuğa yine çok farklı bir gece yaşattı. Sibel Can’ı izleyenler arasında Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ali Yıldırım, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Necati Demirkol, Nuran Çıtak, Nur Yerlitaş gibi cemiyetin seçkin isimleri de vardı.

SAİD ALİSOV İLE AGUS HÜSEYİNOVA

Azerbeycan’da petrol ticareti yapan bir şirketi yöneten Szada Mahmudova isimli iş kadını da kızını aile arasında nişanlamak için 25 misafiriyle birlikte Bakü’den İstanbul’a Sibel Can’ın programına gelmeyi tercih etmişti.

“BİR SEVGİ İSTİYORUM HOCAM!”

Ünlü keman virtüözü Mustafa Taşpınarlı bu hafta da sahnede Sibel Can’a eşik etti. Gazino sahnelerinde yıllarca, Müzeyyen Senar, Zeki Müren, Muazzez Abacı gibi sanatçılara eşlik eden Mustafa Taşpınarlı, kendisini metheden Sibel Can için şu sözleri söyledi:

“Rahmetli Zeki Müren’in çok önemli bir sözü vardı. Derdi ki müzik sadece kulağa değil, göze de hitap etmeli. İşte Sibel Can, Zeki Müren’in bu anlamlı sözünün en güzel örneği.”

Daha sonra Sibel Can hayranlarına tam anlamıyla bir Türk Sanat Müziği ziyafeti çekti. Türk Müziği’nin çok sevilen şarkılarını, yüzlerce hayranıyla birlikte seslendiren ünlü sanatçı, ‘Bir Sevgi İstiyorum’ isimli şarkıyı söylerken sazlara eşlik etmeyi bırakıp, yanında keman çalan Mustafa Taşpınarlı’ya döndü ve “Bir Sevgi İstiyorum Hocam” diye güçlü bir şekilde seslendi. Şaşıran ancak belli etmemeye çalışan Taşpınarlı, “Sevgi çok” diye cevap verince de Sibel Can sordu: Hani nerede hocam?”