5053873217 [email protected]

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde yürüyen oyuncu Ezgi Mola’ya önce laf atıldı sonra da poposuna ellendi! Çığlık atan Mola, tacizciyi kovalamaya başladı. Bu sırada caddede bulunun güvenlik timleri  tacizciyi kıskıvrak yakaladı.

Beyoğlu’nda film gibi taciz kovalamacası! En son Şahan Gökbakar’la oynadığı Celal ile Ceren filmiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Ezgi Mola, önceki gün arkadaşlarıyla buluşmak için İstiklal Caddesi’nde yürüyerek Asmalımescit’e doğru giderken Yavuz Y. adlı bir genç tarafından sözlü tacize uğradı. Mola, tacizcinin sözlerine cevap vermedi. Ancak Yavuz Y. laf attığı güzel oyuncunun poposunu elledi.

 

Neye uğradığını şaşıran Ezgi Mola, çığlık atınca tacizci Yavuz Y. kaçmaya başladı. Caddedeki kalabalığın arasından Yavuz Y.yi kovalamaya başlayan Mola’nın imdadına o bölgede görev yapan İstanbul Emniyet’ine bağlı güvenlik timleri koştu. Güzel oyuncuyla birlikte tacizciyi kovalayan polisler kısa sürede Yavuz Y.’yi kıskıvrak yakaladı. Taksim Polis Merkezi’ne giden Ezgi Mola, tacizciden şikayetçi oldu.