5053873217 [email protected]

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının ilk bölümünde öne çıkan isimlerden biri vardı ki takımından 2 kişiyle tartışarak geceye damgasını vurdu.


Adaya gelir gelmez elinden ve ayağından sakatlanan Duygu Çetinkaya önce Bozok Gören’le ardından da gönüllüler takımından Emel’le tartıştı. Sinirlenen ve bunu açıkça belli de eden Duygu Çetinkaya, “Olmayacak bir şey için boşuna konuşup, vakit kaybediyorlar. Böyle olunca da sinirleniyorum” diyerek kendini savundu. Bozok Gören ise takım arkadaşlarını uyararak, “Duygu sakatlandığı için sinirleri bozuk” dedi.

DUYGU ÇETİNKAYA KİMDİR?

Gönüllüler takımında yer almasına rağmen en az ünlüler takımındaki isimler kadar şöhretli olan Duygu Çetinkaya, bugüne kadar pek çok filmde rol almıştı. 1986 doğumlu olan Duygu Çetinkaya’nın ilk kamera tecrübesi Sinan Çetin’in yapımcılığındaki Plajda Kız Tavlama Klavuzu oldu. Ardından iki yıl boyunca Show Tv’de yayınlanan Silikon Vadisi adlı teknoloji programını Dinçer Karaca ile birlikte sundu.

Çılgın Dersane filminde Kurdela Yeşim, Cumhur Cemaat adlı dizide Asuman Dabak ve Hakan Bilgin’in sevimli kızları olan Bahar karakteriyle ekrana geldi.

Dördüncü Aranıyor adlı gençlik programı ile Show tv’ de karşımıza çıkan Çetinkaya, formatını kendi yazdığı programı sundu.

Binbir Gece’de ise Tardu Flordun’un kız kardeşi Sezen İncioğlu karakteri canlandıran oyuncu,  2009 yılında Elit Ödül Töreni’nde gelecek vaad eden oyuncu ödülüne layık görüldü.

Duygu Çetinkaya’nın kamera önündeki son işi ise Özcan Deniz’in yönetmenliğini yaptığı Ya Sonra filminde oldu.