5053873217 [email protected]

Muhteşem Yüzyıl’da gözler Şehzade Mustafa’nın üzerinde. Manisa seferi sonrası olanları duyan Kanuni Sultan Süleyman’ın öfkesi dinmiyor
Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Mehmet Günsur’un canlandırdığı Şehzade Mustafa çok konuşulacak bir sahneye imza attı. Şehzade Mustafa Yeniçeri askerlerine seferdeki başarılarından dolayı altın dağıttı. Mustafa, “Aslanlarım kafirlerin korkulu rüyası gazilerim, seferden yüzünüzün akıyla döndünüz. Allah her daim kılıcınızı keskin olsun. Gazi yiğitlerimize akçe dağıtılsın” şeklindeki konuşması sırasında ona Kaputan Paşa da eşlik etti. Mehmet Günsur’un adından konuşturan bir oyunculuğa imza attığı bölümde paşa şehzadeyi, “Halkımız sizin adınızı haykırıyor. Bu ses kulak verin ama sizi sağır etmesine de izin vermeyin” diye uyardı.

HANGİ MAKSATLA PARA DAĞITIYOR

Olanları duyan Kanuni Sultan Süleyman ise askere dağıtılan altın nedeniyle çok sinirlendi. Hürrem Sultan’ın bile sakinleştiremediği Kanuni, “Hangi maksatla para dağıtıyor, bu neyin mükafatı. Her şeyin bir yeri bir vakti var. Münasip gördüğü gibi keyfi hareket edemez” dedi.