5053873217 [email protected]

Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin (ÇABA) sokak çocukları yararına düzenlediği projesi “Çaba Gala 2” adlı müzikli oyun,önceki akşam Şişli Kent Sineması’nda sahnelendi.

İş, sanat, spor ve cemiyethayatının ünlü isimlerinin sahne aldığı oyunun kutlaması The Istanbul EditionHotel’de yapıldı.

Başkanlığını Özlem Cankurtaran’ınüstlendiği ve dokuz yıldır gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyledikkat çeken ÇABA Derneği geçen yıl büyük ilgi gören tiyatro gösterisininardından bu yıl ikinci gösterisini sahneledi. “ÇabaGala 2’’ adlı müzikli oyun 7 Mart Perşembe günü Şişli Kent Sineması’nda kalabalıkbir seyirci kitlesiyle buluştu.

İş ve cemiyethayatından, spor camiasından pek çok ünlü ismin aylarca süren hazırlıksonrasında başarıyla sergilediği oyunun kutlaması ise The Istanbul EditionHotel’in içinde yer alan Gold Bar’da gerçekleşti. Ali Sunal, Nurettin Hasman, RüştüReçber, Işıl Reçber, Ayşegül Dinçkök, Defne Samyeli, Murat Güllüoğlu ve MithatCan Özer gibi isimlerin katıldığı, Gold Bar’da düzenlenen After Party’de buönemli projenin başarısı sabahın ilk ışıklarına kadar kutlandı.

Beğenilentelevizyon dizilerinden esinlenerek hazırlanan oyununda Muhteşem Yüzyıl, KuzeyGüney Doğu Batı, İntikam, Karadayı, Pis Yedili/Pamuk Prenses, Mutlu EvKadınları isimli müzikli skeçler sahnelendi. ÇABA Derneğiyöneticilerinin ve projede yer alan gönüllü oyuncuların katılımıyla gerçekleşengalada elde edilen tüm gelir bu defa Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürlüğübinasının yenilenmesi için kullanılacak.