5053873217 [email protected]

Sibel Can’ı sahne aldığı mekanda sürpriz bir isim izledi. Can boyunu geçen oğlu Engincan’a sarılarak, onu baş köşeye oturttu

Sanatçının Miami’de ‘Ekonomi’ eğitimi gören 21 yaşındaki büyük oğlu Engin Can, sahneye çıkmadan önce annesini kuliste ziyaret ederek şans diledi. Boyu kendi boyunu geçen oğlundan ‘Uğur öpücüğü’ alan Sibel Can, “Bu akşam daha bir farklı ve heyecanlı olacak. Oğlumun sürprizi karşısında enerjim daha da yükseldi” diye konuştu.

SÖYLESENE OĞLUM

Sibel Can’ı Günay sahnesinde dinlemeye gelen yaklaşık 450 konuk arasında Can Sipahioğlu, Nazım Kalkavan, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Necati Demirkol, Nuran Çıtak, Numan Ceyhan, Özlem Dereli, Tanju Çolak gibi isimler de vardı. Engin Can annesini, en ön masadan aile dostu işadamı Nuran Çıtak ile birlikte izledi. Sanatçının birinci eşi Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen Engin Can, annesi şarkı söylerken oturduğu masaya eğilince, elini uzatıp annesinin yanaklarını okşadı. ‘Çok Hoppasın Sevgilim’ isimli şarkıyı seslendiren ünlü sanatçı Engin Can’a sahneden şöyle seslendi: “Söylesene Oğlum!”. Engin Can annesinin isteğine elleriyle tempo tutarak yanıt verdi.