5053873217 [email protected]

Piyasada birbiri ardına popüler olan crossoverlar alt orta sınıf otomobillere rakip olunca Wolksvagen harekete geçti. Özellikle Daci’nın mevcut karoser ve şasi üzerinde ufak değişiklerle piyasa sürdüğü yüksek konumlandırılmış modellerdeki başarısı Türkiye için de daha çok tercih edilen bir segment yarattı.

 

CROSS POLO

Aslında Avrupa’da 1990’lı yıllardan beri Polo’nun yükseltilmiş ve farklı aksesuarlarla donatılmış versiyonları satılıyordu. Bu kez WV işi biraz daha ciddiye aldı ve aksesuarın ötesinde neredeyse yeni bir tasarım izlenimi verdiği Polo’yu tanıttı.

Polo’nun motor ve karoser olarak kendini ispatlamış bir model olması aracın piyasadaki başarısını artırıyor. Ayrıca üretimdeki en ekonomik dizellerden biri olan 1,2TDI ise tercih nedeni olarak öne çıkıyor.

Cross Polo 17″ jantları, tavan rayları, bel altı korumalı bariyer şeridi ve sadece Cross polo için tasarlanmış sis farları ve tamponlarıyla oldukça farklı bir hava yakalamış.

Araç standart Polo’dan 4 cm daha yukarıda konumlanmış görüntüsü ile artık başka  bir otomobil olacak.

BAŞKA BİR SÜRPRİZ DE SEDAN POLO

Bu arada Türkiye’nin en çok satan B sınıfı araçlarından Polo yeni bir sürprizle Sedan modelini de ülkemize getirebilir. Polo Classic olarak 2000 yılında aracın yakaladığı başarı hala dillere destan. Mevcut motor seçeneklerinden 1,2TSI ve 1,2TDI ile satışa sunulması olası olan model Jetta’nın küçük kardeşi olarak WV’in elini güçlendirebilir.

(Bugün Polo alacak olanların da da güle güle binmelerini diliyoruz)