5053873217 [email protected]

İstanbul Blue Night gecesi ve “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programına katılmak için İstanbul’a gelen Gangnam şarkısıyla video sitelerinde izlenme rekoru kıran Güney Koreli şarkıcı PSY dün sabah basın toplantısı düzenledi.

PSY sahne alacağı Tepebaşı’na yakın olduğu için konakladığı Pera Palas Otel’nde ki basın toplantısına 45 dakika geç katıldı. PSY basın toplantısına geç kaldığı için bazı basın mensupları tarafından alkışla protesto edildi. Basın toplantısı başlamadan önce ise PSY’nin İstanbul’a gelmeden önce Kore’de hazırladığı video gazetecilere dağıtıldı. PSY ilk olarak Türkçe, “Merhaba İstanbul” dedikten sonra, “Size geliyorum. İstanbul Blue Night için geliyorum. O gece kimseye söz vermeyin. Plan yapmayın. Ben ordayım, sizde orada olun. İzleyin hazır olun. Birlikte çok eğleneceğiz” diyerek seslendi.

Basın toplantısının en ilginç anı Gangnam Style ustası PSY’e Harlem Shake ile ilgili sorulan soruydu. PSY, “Sakin durduğunda müziğin başlamasıyla yapılan bir şeydir. Bunu hepimiz evimizde denemişizdir” diye yanıt verdi.